Informatie ai-Café

Lees de Disclaimer!

De meeste AI-assistenten bij het ai-Café kun je gratis gebruiken. Om gebruik te kunnen maken van alle assistenten zoals de DALL-E3, moet je je wel aanmelden. Aanmeldingen worden handmatig verwerkt, dus je moet soms een beetje geduld hebben. Controleer ook je spambox.

Scrol naar beneden en vind meer informatie…

ai-café informatie ai-assistenten 320

AI- Informatie Assistent

Model GPT-4o (omnik-modal)
Temperatuur-instelling 0,5

Informatie assistent loopt 4 minuten achter…

Deze website kan nuttig zijn voor iedereen die geïnteresseerd is in AI, ongeacht hun achtergrond of niveau van expertise.

Ondernemers en bedrijfseigenaren die geïnteresseerd zijn in het implementeren van AI-technologieën in hun bedrijf om processen te automatiseren, efficiëntie te verbeteren en concurrentievoordeel te behalen.

Studenten en academici die zich bezighouden met AI-onderzoek en -studie en die op zoek zijn naar informatie, bronnen en richtlijnen om hun kennis en begrip van AI te vergroten.

Professionals in verschillende vakgebieden, zoals gezondheidszorg, financiën, marketing en logistiek, die willen begrijpen hoe AI-technologieën kunnen worden toegepast in hun specifieke domein en hoe ze kunnen profiteren van de voordelen ervan.

Geïnteresseerde individuen die gewoon nieuwsgierig zijn naar AI en willen begrijpen hoe het werkt, wat de mogelijke toepassingen zijn en welke impact het kan hebben op de samenleving.

Wat is een AI-assistent?

Een AI-assistent is een computerprogramma dat is ontworpen om te reageren op menselijke vragen en verzoeken. Het maakt gebruik van kunstmatige intelligentie-technologieën om informatie te begrijpen en relevante antwoorden te geven. In het ai-café kun je met verschillende AI-assistenten praten en hun unieke persoonlijkheden ontdekken.

Wat betekent prompt bij AI?

In de context van AI verwijst “prompt” naar een specifieke instructie, vraag of zin die aan een AI-model wordt gegeven om een gewenste output te genereren. Het is een manier om de AI te sturen en specifieke informatie of gedrag te verkrijgen. Een prompt kan variëren van een eenvoudige zin tot een complexe set van instructies, afhankelijk van het gewenste resultaat. Het is belangrijk om de prompt zorgvuldig te formuleren om de gewenste output van het AI-model te verkrijgen.

Wat doet de temperatuur instelling bij een ai-assistent?

De temperatuurinstelling bij een AI-assistent heeft invloed op de creativiteit en het risico op fouten van de gegenereerde antwoorden. Een lagere temperatuur zorgt voor meer voorspelbare en consistente antwoorden, terwijl een hogere temperatuur zorgt voor meer variatie en mogelijk creatievere antwoorden. Het is als het ware een manier om de mate van “verbeelding” van de AI-assistent in te stellen. De schaal loopt van 0 tot 1.

Temperatuur: vertegenwoordigt de willekeur of creativiteit. Hogere temperaturen (tussen 0,5 en 1,0) leiden tot meer gevarieerde resultaten en lagere temperaturen (tussen 0 en 0,5) zorgen voor meer gerichte en conservatieve reacties.

ai-Assistenten

Een AI-assistent is een slim computerprogramma dat ontworpen is om te reageren op menselijke vragen en verzoeken. Het maakt gebruik van geavanceerde kunstmatige intelligentie-technologieën om informatie te begrijpen en relevante antwoorden te geven. In het AI-Café kun je kennismaken met verschillende AI-assistenten en hun unieke persoonlijkheden ontdekken. Of je nu wilt praten met de AI-Dichter, genieten van cocktails gemaakt door de vriendelijke AI-Kroegbaas, advies nodig hebt van de populaire mode kenner Fashion Fizz Dolores of een afbeelding wil laten maken door de AI-Afbeelding-bot, er is voor elk wat wils. Bezoek vandaag nog het AI-Café en ontdek de magie van AI-assistenten!

Door de snelle ontwikkeling van GPT-4 gebruiken we alleen nog GPT-4o en DALL-E3. Bekijk de onderstaande AI-Assistenten van het AI-Café

ai-café vragen over ai-assistenten

GPT-4o (omni-modal)

De GPT-4o versie is het paradepaardje van OpenAI. Natuurlijk heeft ons AI-Café de GPT-4o van OpenAI. Enkele AI-assistenten hier zoals ‘Dolores’  (stamtafel) werken er al mee. De GPT-4o (soms uitgerust met vision) maakt veel van zijn voorgangers overbodig.

DALL-E 3

Model DALL-E 3 van OpenAI is een assistent om afbeeldingen mee te maken. Het ai-Café werkt met 3 resolutie-instellingen. 1024×1024 vierkant, 1792×1024 landscape of 1024×1792 portret.

Alle afbeeldingen op deze website zijn met DALL-E 3 gegenereerd.

Onderstaand enkele ‘verouderde’ modellen:

GPT-4 Turbo Vision

Het AI-Café heeft versie GPT-4 Turbo Vision van OpenAI. Dit model kan naast chat ook afbeeldingen analyseren.

GPT-4 Turbo Preview

Het laatste model GPT-4 Turbo Preview van OpenAI. Dit model is sneller, nauwkeuriger en efficiënter…

gpt-4-preview rietrieval

Het gpt-4-preview met optie rietrieval model  heb je nodig als je de assistent wil voeren met bijlages.  Zie het blog smeg.