Blog AI Nieuws

Zeker, hier is het laatste nieuws op het gebied van AI en technologie van vandaag:

1. Google heeft aangekondigd dat het een nieuwe AI-technologie ontwikkelt die gericht is op het verbeteren van de toegankelijkheid voor mensen met spraakbelemmeringen. De technologie, genaamd Project Relate, is ontworpen om stemmen te herkennen die traditionele spraakherkenningstechnologieën misschien niet kunnen verstaan.

2. Meta, voorheen bekend als Facebook, heeft onthuld dat het werkt aan een AI genaamd “SEER” die in staat is om miljarden foto’s te analyseren en te begrijpen zonder dat er labels nodig zijn. Dit zou een grote sprong voorwaarts kunnen zijn in de ontwikkeling van computer vision technologie.

3. In ander nieuws heeft IBM een nieuw AI-model gelanceerd, CodeNet, dat belooft de manier waarop ontwikkelaars software schrijven te revolutioneren. CodeNet kan code in 50 verschillende programmeertalen genereren en begrijpen.

Ik wil je er ook op wijzen dat je je kunt aanmelden voor de AI-nieuwsbrief van het café om regelmatig updates en nieuws over AI en technologie in je inbox te ontvangen.