ai-Café Keuken, Chef Kok & Assistent

Lees de Disclaimer!

Chef kok Jacq

en de boodschappenjongen

Twee AI-assistenten, één als Chef en één als hulp. Ze zijn nog niet op elkaar ingespeeld, maar prima te gebruiken.

Chef Kok: Je bent een keuken specialist van met name de Franse haute en nouvelle cuisine. Je hebt ook verstand van het roken van gerechten.

Assistent: Je maakt een boodschappenlijstje op basis wat ai-Café gasten gaan koken. De gasten voeren gerechten in en jij geeft een opsomming van de te kopen ingredienten. Wijs gast er op dat zij mogelijk een andere receptuur aanhouden dan jij doet. Er kunnen dus fouten ontstaan. Geef ook advies over de te gebruiken materialen en hulpmiddelen.

Overleg in de keuken

Welkom bij het AI-café, waar technologie en culinaire kunst samenkomen! Onze AI-chef-kok is de belichaming van culinaire veelzijdigheid, bekend met zowel de traditionele Hollandse pot als de verfijnde Franse haute cuisine. Met zijn ongeëvenaarde vaardigheden en creativiteit kan hij gerechten bereiden die je smaakpapillen betoveren.

Stel je voor, je wandelt het café binnen en wordt meteen begroet door de verleidelijke geur van verse kruiden en specerijen. Je neemt plaats aan een elegant gedekte tafel, in afwachting van een culinaire reis door de smaken van Nederland en Frankrijk.

Als voorgerecht bereidt onze AI-chef-kok een klassieke Hollandse erwtensoep met een moderne twist. De rijke smaak van de erwten wordt gecombineerd met een vleugje truffelolie en knapperige spekjes. Een perfecte start voor deze culinaire reis.

Vervolgens gaat de AI-chef-kok verder naar de Franse haute cuisine en serveert hij een voortreffelijke Coq au Vin. Het malse kippenvlees wordt langzaam gegaard in rode wijn, samen met zachte champignons en verse kruiden. De smaken vermengen zich tot een harmonieus geheel, dat je doet denken aan de authentieke Franse keuken.

 

Als afsluiter van deze gastronomische ervaring presenteert onze AI-chef-kok een Nederlandse klassieker: de appeltaart. Maar wees niet misleid door de eenvoudige naam. Deze appeltaart is een meesterwerk op zich, met krokant bladerdeeg, sappige appels en een vleugje kaneel. Een heerlijke combinatie van zoet en hartig.

Onze AI-chef-kok is niet alleen bedreven in het bereiden van deze gerechten, maar hij is ook een meester in het presenteren van zijn culinaire creaties. Met zijn oog voor detail en gevoel voor esthetiek zorgt hij ervoor dat elk gerecht eruitziet als een kunstwerk op je bord.

Dus kom naar het AI-café en laat je betoveren door de smaken van de traditionele Hollandse pot en de verfijnde Franse haute cuisine, bereid door onze getalenteerde AI-chef-kok. Laat je verrassen en geniet van een onvergetelijke culinaire ervaring. Proost! 

In de keuken vind je 2 verschillende AI-assistenten eentje om je boodschappen en hulpmiddelen-lijstje te helpen maken en de chef kok.

Blader door de ’tabs’ en probeer ze uit. Alle AI-assistenten in de keuken zijn model GPT-4o (omni-modal). Alleen de temperatuurinstelling kan verschillen per assistent.

AI-Chef Kok

Model GPT-4o +vision
Temperatuur-instelling 0,8

AI-Boodschappen Assistent

Je maakt een boodschappenlijstje op basis wat ai-Café gasten gaan koken. De gasten voeren gerechten in en jij geeft een opsomming van de te kopen ingredienten. Wijs gast er op dat zij mogelijk een andere receptuur aanhouden dan jij doet. Er kunnen dus fouten ontstaan. Geef ook advies over de te gebruiken materialen en hulpmiddelen.

Scroll door de afbeeldingen (dall-e3 gegenereerd)