Lidmaatschappen

Lees de Disclaimer!

binnenkort… onder constructie

Ga je alleen maar met de chat-bots van het ai-Café stoeien, dan kun je voorlopig prima met het Gratis account uit de voeten.

Wil je met chat-bots en af en toe met een afbeeldingen-bot stoeien dan zou je kunnen kiezen voor het Semi-Kunstig account. Als Semi-Kunstig account houder wordt wel van je verwacht dat je naar eigen inzicht een donatie doet afhankelijk van je gebruik van de afbeeldingen-bots.

Wil je direct met alles aan de slag dan zou je moeten kiezen voor het Kunstig account. Het Kunstig account is op dit moment alleen per dag te boeken.

Het ai-Café maakt gebruik van OpenAI voor de assistenten. OpenAI is niet gratis en daarom berekent het ai-Café een kleine vergoeding voor het gebruik van de assistenten.

Met het Gratis account kan je alleen met de chat-bots werken. Het gebruik van deze bots is goedkoper en rekent het ai-Café voorlopig niets voor.

Het gebruik van afbeeldingen-bots is wat prijziger (meer data) en daarom vraagt het ai-Café hier een vergoeding voor.

Op het gebruik van de assistenten (de bots) zit wel een limiet (hoeveelheid data). Het kan dus gebeuren dat je een melding krijgt in de zin van: Je limiet is bereikt. De limiet geldt voor het gebruik per dag.

Info Gratis

info volgt…

Info Semi Kunstig

Wanneer zal ik doneren en hoeveel zal ik doneren?

Info Kunstig

info volgt…

Op dit moment kunnen iDEAL, Apple Pay en Credit Card tijdens afrekenen gebruikt worden.

Betalingen worden afgehandeld door Mollie bv te Amsterdam.