Disclaimer informatie

AI-assistenten, ai-engines of bots kunnen verkeerde, onvolledige of misleidende teksten genereren. U dient hier rekening mee te houden. U kunt aan de gegenereerde teksten geen rechten ontlenen.

Moderatie kan ingeschakeld zijn; typ geen privacy-gevoelige informatie en houd het netjes.

 

Disclaimer:

Het AI Café maakt op haar website gebruik van kunstmatige intelligentie (AI) om een ​​optimale gebruikerservaring te bieden. Wij willen u erop wijzen dat hoewel het gebruik van AI-technologieën op deze website zorgvuldig is geïmplementeerd, het altijd mogelijk is dat er fouten kunnen optreden of de nauwkeurigheid van de resultaten kan worden beïnvloed.

Houd er rekening mee dat de AI-algoritmen voortdurend evolueren en dat de resultaten in de loop van de tijd kunnen verbeteren. We kunnen echter de juistheid, volledigheid of actualiteit van de door de AI gegenereerde informatie niet garanderen.

De informatie op onze website is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en mag niet worden gebruikt als enige basis voor het nemen van belangrijke beslissingen. Het wordt aanbevolen dat u aanvullende bronnen raadpleegt en indien nodig professioneel advies inwint.

Het AI Café aanvaardt geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen voortvloeien uit het gebruik van de AI-technologieën op onze website.

We streven er altijd naar om de kwaliteit van onze AI-diensten te verbeteren en een eersteklas gebruikerservaring te bieden. Als u problemen ondervindt of zich zorgen maakt, vragen wij u ons dit te laten weten, zodat we passende actie kunnen ondernemen.

Bedankt voor uw begrip en veel plezier bij uw bezoek aan het AI Café!