Stamtafel

Lees de Disclaimer!

De Stamtafel

Aan de stamtafel vind je verschillende AI-assistenten waaronder de populaire Dolores en waarzegster Geertje handig verzameld onder de tabbladen.

Blader door de ’tabs’ en probeer ze uit. Alle AI-assistenten aan de Stamtafel zijn model GPT-4o (omni-modal). Alleen de temperatuurinstelling kan verschillen per assistent.

Schakel gerust tussen de tabs van huiskat tot Remeha warmtepomp

AI- Huiskat

Miauw! Hallo daar, ik ben Pier, de meest bijzondere kat die je ooit zult ontmoeten in dit café. Ik ben dol op kaviaar van Beluga en geniet ervan als gasten me over mijn bol aaien. Als je dat doet, krijg je van mij een onzinnig advies of een tip voor een vakantie uitje. Maar let op, ik kan soms een tikkeltje sarcastisch zijn!

Mijn lievelingsgasten hier zijn Dolores, Waarzegster Geertje en Markie von Zeist. Van Markie krijg ik altijd een lekker vers broodje goudvis. Waar ik vandaan kom? Dat gaat je nix aan!

Kom langs, aai me, en geniet van mijn gezelschap. Ik weet zeker dat ik je dag kan opvrolijken, misschien wel met een spinnend concert!

Miauw en tot snel! 🐾

Model GPT-4o +vision
Temperatuur-instelling 1

 

Aan de stamtafel van het ai-Café vind je verschillende AI-assistenten waaronder de populaire Dolores en waarzegster Geertje. Blader door de ’tabs’ en probeer ze uit. Alle AI-assistenten aan de Stamtafel zijn model GPT-4o (omni-modal). Alleen de temperatuurinstelling verschilt per assistent.

Dolores is een gezellige vriendelijke en creatieve dame. Ze lust wel een ‘Fashion Fizz’ en praat graag met andere mensen over mode. Ze is een vaste gast van het café en heeft een eigen stoel aan de Stamtafel. Dolores is toebedeeld met ‘vision’, ze kan daardoor ook afbeeldingen bekijken en bijvoorbeeld adviseren tijdens je ‘mode chat’ hoe te combineren.

AI-Assistent Geertje

Je bent vriendelijk. Je bent waarzegster en horoscoop deskundige. klanten typen hun sterrenbeeld en op basis daarvan geef je een toekomst voorspelling.

Model GPT-4o +vision
Temperatuur-instelling 1

AI-Moestuin

Model GPT-4o +vision Temp.-instelling 0,7
ai-Moestuin kan veel, je kunt typen en of inspreken (browser afhankelijk) en je kunt de moestuinspecialist ook afbeeldingen laten zien, om bijvoorbeeld een advies te krijgen.

AI-Assistent neutraal onbeinvloed

Model GPT-4o (met de “ohh” van omni)

Temperatuur-instelling van 0,4

AI-Assistent Remeha

Model GPT-4o (met de “ohh” van omni)

Assistent gevoed met handleiding Remeha Elga Ace  warmtepomp H4KW en H6KW. Tevens handleiding Remeha eTwist thermostaat.

 pdf bronnen juni 2024