ai-Assistenten

Lees de Disclaimer!

Een AI-assistent is een slim computerprogramma dat ontworpen is om te reageren op menselijke vragen en verzoeken. Het maakt gebruik van geavanceerde kunstmatige intelligentie-technologieën om informatie te begrijpen en relevante antwoorden te geven. In het AI-Café kun je kennismaken met verschillende AI-assistenten en hun unieke persoonlijkheden ontdekken. Of je nu wilt praten met de AI-Dichter, genieten van cocktails gemaakt door de vriendelijke AI-Kroegbaas, advies nodig hebt van de populaire mode kenner Fashion Fizz Dolores of een afbeelding wil laten maken door de AI-Afbeelding-bot, er is voor elk wat wils. Bezoek vandaag nog het AI-Café en ontdek de magie van AI-assistenten!

Door de snelle ontwikkeling van GPT-4 gebruiken we alleen nog GPT-4o en DALL-E3. Bekijk de onderstaande AI-Assistenten van het AI-Café

ai-robotterie-zeist-x320

GPT-4o (omni-modal)

De GPT-4o versie is het paradepaardje van OpenAI. Natuurlijk heeft ons AI-Café de GPT-4o van OpenAI. Enkele AI-assistenten hier zoals ‘Dolores’  (stamtafel) werken er al mee. De GPT-4o (soms uitgerust met vision) maakt veel van zijn voorgangers overbodig.

DALL-E 3

Model DALL-E 3 van OpenAI is een assistent om afbeeldingen mee te maken. Het ai-Café werkt met 3 resolutie-instellingen. 1024×1024 vierkant, 1792×1024 landscape of 1024×1792 portret.

Onderstaand enkele verouderde modellen:

GPT-4 Turbo Vision

Het AI-Café heeft versie GPT-4 Turbo Vision van OpenAI. Dit model kan naast chat ook afbeeldingen analyseren.

GPT-4 Turbo Preview

Het laatste model GPT-4 Turbo Preview van OpenAI. Dit model is sneller, nauwkeuriger en efficiënter…

gpt-4-preview rietrieval

Het gpt-4-preview met optie rietrieval model  heb je nodig als je de assistent wil voeren met bijlages.  Zie het blog smeg.